Your healthy, disciplined chef (+/- 20u per week)

Your magic power

  • Als Foodprepper Chef ben je verantwoordelijk voor het bereiden van onze foodboxen volgens vaste recepten. De bereidingen in deze foodbox zijn granola, hummus, soep, cake en een zoete spread.
  • Helemaal alleen? Nee, hoor! Je werkt hiervoor samen met een team getalenteerde jobstudenten en flexi’s. Zij staan klaar om jou hierbij te helpen. Maar jij bepaalt hoe de taken worden verdeeld en bent verantwoordelijk voor het eindproduct.
  • Als de bereidingen klaar zijn, worden deze verpakt. Je leidt dit in goede banen en helpt een handje mee. Je zorgt dat alle verpakte bereidingen worden weggebracht naar de koeling of opbergruimte.
  • Als chef heb jij de touwtjes in handen in de keuken en behoud je het overzicht van de shift. Je weet exact hoeveel er van elke bereiding gemaakt moet worden. 

Your regular workday 

  • Op vrijdag treffen we bij Foodprepper alle voorbereidingen voor het kookweekend, zodat jij zaterdag vlot aan de slag kunt. Alle ingrediënten worden geleverd, de voorraad verpakkingen wordt aangevuld, de leverroutes worden berekend en alle studenten/flexi’s worden ingepland. Ook maken we een overzicht van de aantallen die gemaakt worden per bereiding.
  • Je werkweekend start op zaterdag om 8u30 in de semi-grootkeuken. Om 9u arriveert het personeel. Je geeft hen een korte briefing van de dag en verdeelt de taken.
  • Op het einde van de dag kijk je na of alles correct bereidt en verpakt werd. Samen met het personeel ruim je alles op en maak je de keuken schoon. Je sluit het gebouw goed af als je vertrekt.
  • Op zondag en maandag arriveer je rond dezelfde tijd. Op deze dagen gebeuren er echter ook de leveringen bij onze klanten. Doorheen de dag zullen er dus chauffeurs arriveren om foodboxen op te pikken. De operationeel verantwoordelijke in het team zal jou vragen welke bereidingen klaarstaan om uitgeleverd te worden.

Your Foodprepper vibe

  • Helemaal thuis in de wereld van healthy & homemade food ;-)
  • Je hebt een diploma chef of gelijkwaardige ervaring
  • HACCP is voor jou geen onbekende afkorting
  • Werken op zaterdag, zondag en maandag is geen issue
  • Je werkt gestructureerd, hands-on en bent oplossingsgericht
  • De komende maanden werk je in Antwerpen centrum, maar de keuken zal op termijn echter verhuizen naar Turnhout
  • Je spreekt vlot Nederlands

Our part of the deal 

  • Deeltijds contract (+/- 20 uur per week)
  • Werken in een start-up omgeving. Er is dus nog ruimte om jouw stempel te drukken. Zou jij iets op een andere manier aanpakken? Heb jij een tof idee? Dan luisteren we graag naar jouw verhaal!
  • Unforgettable after works with not-so-healthy-food als we terug mogen! 

Hoe solliciteren?

  • Stuur een mailtje naar info@foodprepper.be. In dit mailtje voeg je jouw CV toe. Graag luisteren we ook naar jouw motivatie. Dit mag onder de vorm van een tekstje, filmpje, visual, enzoverder. 
  • Nog bijkomende vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0496/60.28.83. 

Tot snel?